Loading color scheme

Gaster til Fransk Polynesien, Marquesas & Tuamotu


Vi søger gaster til en af de mest eftertragtede steder i verden - Marquesas, Tuamotu & Selskabsøerne i Fransk Polynesien.Fransk Polynesien

 

Vi Søger gaster til Fransk polynesien Marquesas, Tuamotu, Selskabsøerne og Tahiti


I hele 2024 sejler vi i det vestlige Stillehav ved Fransk Polynesien, og vi søger løbende gaster. Skriv til hvor du kunne tænke dig at sejle, og hvilket tidspunkt der passer dig, så tager vi en snak om hvordan vi kan få din drøm til at gå i opfyldelse.

 

MARQUEASAS Øgruppen


Marquesas i Fransk Polynesien er et helt fantastisk sted. Vi besøger de lokale på de små øer, og får gode snakke med dem. De er meget åbne, flinke og man kommer helt tæt på deres kultur. På de større øer er der supermarkeder, hvor vi kan handle ind og bla. få lækre bagettes som vi er rigtig glade for. På de små øer er der ikke andet end de lokale, som har haver med masser af frugter, men det er også i sig selv halt fantastisk.

Når vi går ture i de små landsbyer er vi ofte på frugt-jagt. Vi går ind til dem, siger hej og spørger om vi kan købe nogle af deres mangoer, avocadoer eller bananer. Vi får tit både pomelo, bananer og mango helt gratis. 

Naturen herude er smuk, og vandring i bjergene er en oplevelse for sig selv. Vi går gennem floder, op ad stejle skråninger, og finder til sidst et stort vandfald, som vi kan bade i. Nogle landskaber er bare og kolde, andre er våde og frodige. Marquesas har det hele, og vi håber du til være med til at opleve det sammen med os.

 

 

 

 

 

  

  

  

  

  

 

 

Tuamotu atollerne


At sejle i de vidunderlige farvande omkring Tuamotu atollerne, er som at træde ind i en anden verden du sent vil glemme. Vi ligger anker i det absolut klareste vand, og du kan snorkle og dykke med hajer. De små øer har venlige lokale mennesker, og her bytter de gerne med små ting, for fisk og frugter. Vi har taget små ting med fra Panama, som vi ved de mangler, og ved hjælpe af bytte bytte købmand, kan vi få fat i friske fisk og kokusnødder.

Vi elsker selv at fiske, det gør vi altid på de længere passager når vi har gode chancer for at fange store tun og Mahi mahi. Det er to fantastiske spisefisk, som vi gemmer i vores to frysere. Når vi selv løber tør for fisk, kan vi altid købe af de lokale.

Men derudover elsker vi også at spydfiske, det er ikke altid at vi fanger noget, men det er sjovt. Vi har to harpuner ombord, så man altid kan tage to ud sammen, og skyde et par fisk. Vi panerer ofte de fisk vi fanger, og laver lækre fiskeburgere eller fiskefiletter. Det kan alle spise :-)

Det klare azurblå vand, giver dig lyst til at springe i og udforske det utrolige undervandsliv, med dets farverige koraller og utrolige fisk. På Tuamotu atollerne finder du alt, både over vandet, og under vandet. Det er et sandt paradis.

Mens vi sejler fra atoll til atoll, nyder vi tiden med hinanden og det tætte fællesskab, som vi har ombord. Vi laver mad, oplever og nyder hinandens selskab, i mens oplevelserne står i kø.

  

 

 

 

Læs mere om at være Gast på Serendipity og ansøg her.    

   

Læs mere om at være Gast på Serendipity og ansøg her.
Her kan du læse referencer fra gaster som har sejlet med os før.