Loading color scheme

TUREN VI SKAL PÅ


Vi starter ved Grado i Italien hvor vi købte vores båd. Grado ligger godt 100 km øst for Venedig, og vi har da overvejet om vi lige skulle tage forbi Venedig inden turen går sydpå. Men det bestemmer vejret jo når man sejler, og derfor må tiden vise om det bliver til noget.

(Til info er ruten ovenfor en ide, og den bliver nok anderledes. Men det er de tanker vi har indtil videre.)

Vi har to ruter vi kan tage, men i starten er vejen den samme (RØD LINJE). Vi skal ned gennem Adriaterhavet, via Kroatien, Montenegro og Albanien, inden vi kommer til Grækenland.

Herefter kan vi enten vælge herefter at sejle mod italien igen (Orange linje) og det gør vi højst sandsynligt hvis vi i løbet af de første måneder beslutter os for at sejle båden hjem til Danmark. For så skal vi gerne slutte i Gibraltar eller sydspanien, hvorfra det bliver lettere at få båden sejlet hjem.

Vælger vi i stedet efter de første måneder at sejle mod det Ægæiske hav (Det græske øhav) (Den Gule Linje og cirkel) så er det fordi vi har besluttet at båden skal blive liggende sydpå. Herfra vil vi udforske det græske øhav de næste måneder, og når vi tager tilbage til Danmark igen, vil båden blive liggende i Grækenland.

Alle planer kan laves om, og det bliver de nok også, da vejret jo mest af alt bestemmer vores tur. Lad os se hvordan det går :-) 

Leave your comments

Comments

  • No comments found