Loading color scheme

Hvilke kameraer bruger vi til vores optagelser?

Her får du et lille indblik i hvilke kameraer vi bruger til at optage vores film, og vi giver også en lille præsentation af vores nye familiemedlem Osmo Pocket, som er et smart lille nyt kamera vi skal til at optage flere film med.

Læs mere

Afsnit 3. Sådan er livet båden i Italien under corona

Det er ikke hamrende inspirerende, og vi viser dig ikke smukke bugter i Grækenland eller Kroatien i dette afsnit. Men til gengæld kommer du helt tæt på livet ombord på Serendipity under corona krisen i Italien. Det er vores hverdag nu, og det har det været i en måned.

Læs mere

Afsnit 2. Fanget i Italien pga. Covid-19

Vi har fået mange spøgrsmål af familie og venner hvad der sker hernede og hvordan vi har det. Derfor har vi lavet en video lidt tidligere end planlagt. Den fortæller lidt om hvad vi har været igennem hernede og hvad vi har besluttet at gøre.covid-19 serendipity

Læs mere

Afsnit 1. Den første sejltur Middelhavet

I dette første afsnit ser du forberedelserne til vores tur på Middelhavet samt den første uge i båden. Vi er sejler fra Grado i flot morgenvejr, og gør nu båden klar til at skulle på land og gøres klar til sejltur. Husk at like og abonnere på vores video på youtube.

Læs mere

Anni skal vi ikke sejle væk i et halvt år?

Der gik 2-3 sekunder, Jo det skal vi da. Det var svaret jeg fik da jeg spurgte Anni om vi ikke skulle udnytte at vi nu havde købt båd i Middelhavet, og strække vores planlagte tur fra 2-3 måneder til 5-6 måneder.

Jeg må sige at jeg nok havde forventet mere modstand, men Anni var lige så klar som jeg til at trække stikket i en periode og flytte ned på båden,,, wauw!.

Læs mere

Robben island & table mountain skal ses

Robben Island er en ø 30 min sejleads fra Cape Town hvor der siden hollænderne landede i 18 tallet har været brugt som fængselsø. Nelson Mandelas fængsel er det også kendt for, og vi har lært meget om Apartheid og manden som befriede Sydafrika fra dette styre.

Læs mere

I bur med verden største rovdyr, hvidhajen!

Det kan slet ikke beskrives hvor stor en oplevelse det i går har været at se hvidhajer fra bur i vandet. Tror selv at det kom lidt bag på mig, men det er virkelig en kæmpe oplevelse at se en sindsyg, kæmpe, monster stor dræbermaskine på 30 cm afstand,, det var alt for fedt!

Læs mere

Cape town byder mange oplevelser

Turen fra Knysna til Cape Town gik som en leg, trafikken kører bare hernede, bare man er lidt frisk, og giver den lidt gas ;-) 120 på alle landeveje er helt almindeligt hernede :-/ Men det var så den sidste del af vores køretur, hvor vi skulle køre fra Johannesborg til Cape Town. Nu er vi kommet til Cape Town og byen er helt vild fed. Der sker mange spændende ting og der er rigtig meget at se hernede. Vi er næsten færdige med at køre bil, og det er vi glade for efter 4.000 kilomter på 2 uger :-)

Læs mere

I bil mod durban, port elizabeth og knysna

Det har været meget interessant at køre den lange tur fra Kruger national park til Knysna hvor vi er i dag. Vi er så småt startet på Garden Route, men i morgen starter den for alvor, hvor vi skal køre af garden route til Cape Town herfra Knysna.

Læs mere