Loading color scheme

I bur med verden største rovdyr, hvidhajen!

Det kan slet ikke beskrives hvor stor en oplevelse det i går har været at se hvidhajer fra bur i vandet. Tror selv at det kom lidt bag på mig, men det er virkelig en kæmpe oplevelse at se en sindsyg, kæmpe, monster stor dræbermaskine på 30 cm afstand,, det var alt for fedt!

Læs mere

Cape town byder mange oplevelser

Turen fra Knysna til Cape Town gik som en leg, trafikken kører bare hernede, bare man er lidt frisk, og giver den lidt gas ;-) 120 på alle landeveje er helt almindeligt hernede :-/ Men det var så den sidste del af vores køretur, hvor vi skulle køre fra Johannesborg til Cape Town. Nu er vi kommet til Cape Town og byen er helt vild fed. Der sker mange spændende ting og der er rigtig meget at se hernede. Vi er næsten færdige med at køre bil, og det er vi glade for efter 4.000 kilomter på 2 uger :-)

Læs mere

I bil mod durban, port elizabeth og knysna

Det har været meget interessant at køre den lange tur fra Kruger national park til Knysna hvor vi er i dag. Vi er så småt startet på Garden Route, men i morgen starter den for alvor, hvor vi skal køre af garden route til Cape Town herfra Knysna.

Læs mere

Kruger national park er fantastisk

Vi har været 5 dage i Kruger park, hvor vi har været på diverse udflugter og self drive. At være i Kruger er intet mindre end fantastisk, naturen er helt utrolig flot, og skal du til Sydafrika på et tidspunkt, må du ikke gå glip af Kruger National Park. Vi havde selv booket os ind via nettet og kørte selv meget af tiden i vores lejede bil og sparede rigtig mange penge på den måde.

Læs mere

Turen til sydamerika har været ubeskrivelig

Nu har vi efterhånden været hjemme i nogle uger, og man begynder nu at kunne tænke tilbage på hvad der har været bedst og hvilke ting havde været lige meget at se. Sandheden er at det er utrolig svært at sætte en prik ved noget som ikke har været interessant. 

Læs mere

Fed fisketur efter wahoo og tun ved galapagos

At fiske ved Galapagos har virkelig været en stor oplevelse, masser af store fisk og lange fights :-) Anni havde det dog lidt dårligt under noget af turen, men hun fik da også en ordenlig en på krogen :-)

Læs mere

8 dages galapagos cruise

Så har vi endelig været på vores 8 dages Galapagos cruise. Meget kort sagt, så var hele turen helt vild fantastisk og ubeskrivelig. Vi kan fortæller og skrive i flere timer om denne tur med alt hvad vi har oplevet, men vi vil prøve at gøre det lidt kort, så det ikke bliver en hel roman i skal læse. Og så hjælper det jo også, at vi har fået taget nogle virkelig flotte billeder, som jo siger mere end 1000 ord ;-) 

Læs mere

De første dage I puerto ayora galapagos øerne

Nu er vi kommet godt frem til Galapagos, og det er bare sindsygt fedt her ude. Alt er som forventet, eller endda meget bedre. Vi havde fået af vide at det er fantastisk på Galapagos, og det er det virkelig, smukt, overvældende og spændende.

Læs mere

Surfing huanchaco og chicama beach

Da vi først kom til huanchaco beach, var det aften og mørkt, og vi tænkte mest,,, nøj hvor er her dødt! Vi fandt dog hurtigt ud af at det ikke var højsæson nu, og at det mest var lokale turister som kom hertil i weekenden. Dagen efter stod vi dog op til den smukkeste udsigt, det var dog lidt overskyet, men virkelig flot alligevel.

Læs mere