Loading color scheme

Kruger national park er fantastisk

Vi har været 5 dage i Kruger park, hvor vi har været på diverse udflugter og self drive. At være i Kruger er intet mindre end fantastisk, naturen er helt utrolig flot, og skal du til Sydafrika på et tidspunkt, må du ikke gå glip af Kruger National Park. Vi havde selv booket os ind via nettet og kørte selv meget af tiden i vores lejede bil og sparede rigtig mange penge på den måde.

Læs mere

Turen til sydamerika har været ubeskrivelig

Nu har vi efterhånden været hjemme i nogle uger, og man begynder nu at kunne tænke tilbage på hvad der har været bedst og hvilke ting havde været lige meget at se. Sandheden er at det er utrolig svært at sætte en prik ved noget som ikke har været interessant. 

Læs mere

Fed fisketur efter wahoo og tun ved galapagos

At fiske ved Galapagos har virkelig været en stor oplevelse, masser af store fisk og lange fights :-) Anni havde det dog lidt dårligt under noget af turen, men hun fik da også en ordenlig en på krogen :-)

Læs mere

8 dages galapagos cruise

Så har vi endelig været på vores 8 dages Galapagos cruise. Meget kort sagt, så var hele turen helt vild fantastisk og ubeskrivelig. Vi kan fortæller og skrive i flere timer om denne tur med alt hvad vi har oplevet, men vi vil prøve at gøre det lidt kort, så det ikke bliver en hel roman i skal læse. Og så hjælper det jo også, at vi har fået taget nogle virkelig flotte billeder, som jo siger mere end 1000 ord ;-) 

Læs mere

De første dage I puerto ayora galapagos øerne

Nu er vi kommet godt frem til Galapagos, og det er bare sindsygt fedt her ude. Alt er som forventet, eller endda meget bedre. Vi havde fået af vide at det er fantastisk på Galapagos, og det er det virkelig, smukt, overvældende og spændende.

Læs mere

Surfing huanchaco og chicama beach

Da vi først kom til huanchaco beach, var det aften og mørkt, og vi tænkte mest,,, nøj hvor er her dødt! Vi fandt dog hurtigt ud af at det ikke var højsæson nu, og at det mest var lokale turister som kom hertil i weekenden. Dagen efter stod vi dog op til den smukkeste udsigt, det var dog lidt overskyet, men virkelig flot alligevel.

Læs mere

5 dages amazonas tur I egen lodge

Da vi kom til Lima, fandt vi hurtigt ud af, at det var herfra vi skulle se Amazonas, da man ikke sådan lige kan få et fly til Iquitos andre steder fra, og det var fra Iquitos vi gerne ville se Amazonas. Så derfor blev vores tur hurtig lavet om i forhold til hvad vi havde troet. Vi bestilte vores bilet til Amazonas allerede to dage efter vi var kommet til Lima, og det var ikke helt billigt, 7.500 kr. for os begge i 5 dage, til gengæld ville vi bo 80 km inde i junglen i en Lodge med fuld forplejning og guidede ture. Det var ikke til at stå for, og vi bookede derfor turen med det samme. Det var dog lidt et problem at skaffe de 7.500 lige nu og her, da man kun kan hæve 1500 pr. gang i automaterne, men ved at prøve både mastercard, firmakort osv. lykkedes det at få pengene ud, så vi kunne komme afsted.

Læs mere

Med luksusbus til cusco

Vi er nu ankommet til Cusco som er den by, hvorfra vi skal se Machu Picchu. Vi er desværre stadig syge, hvilket ligger en kraftig dæmper på vores aktiviteter. Så der sker ikke så forfærdelig meget for tiden, andet end jeg får arbejdet en del, og vi får surfet. 

Læs mere

4 dages vandring til machu picchu

I forgårs aftes kom vi hjem fra en 4 dages tur til machu picchu. Det er har været en helt fantastisk tur hvor vi har oplevet rigtig mange forskellige ting. Vi har cyklet ned af et bjerg, vandret i bjerge i peru, og besteget bjerget ved machu picchu. Turen har budt på vabler, vilde oplevelser og brudte grænser.

Læs mere