Loading color scheme

2 dage isla del sol - lake titicaca (3800m)

Efter vores ophold i La Paz tog vi en bus videre til Copacabana, en lille by ved Titicaca søen. Derfra skulle vi med en båd over på øen Isla del sol, som er en lille ø der ligger i Titicaca søen på bolivias side. 
Vi ankom til den sydelige del af øen og der blev vi mødt af en forbandet hård opstignen for at komme op til byen. Så i ca 4000 meters højde blev vi godt forpustet af, at går hele vejen op med vores rygsække på.


I første omgang havde vi tænkt os bare at overnatte 1 nat på øen, og så videre til fastlandet dagen efter,  men det var bare så skønt og det hele var så flot, at vi besluttede os for at tage en nat mere. 

Vi skulle selvfølgelig ud og se lidt af øen, så vi hoppede i vandrestøvlerne og startede fra en ende af. Inden vi havde gået længe blev vi mødt af en kontrol post. Her skulle vi betale ca 20 danske kroner for at gå på en inka stig, som gik fra syd til nord. Det var virkelig flot, som i sikkert også kan se på billederne. Da vi have gået fra syd til nord i bjerge, hvor det bare gik op og ned hele tiden var vi godt trætte, så vi tænkte at vi sikkert kunne få en båd fra nord til syd hvor vi boede. Vi mødte en fra brasilien ved nord havnen, som også havde gået den samme tur fra syd, så vi ville tage en båd sammen. Men men men, da vi kun var os tre skulle vi betale for hele båden, hvis ikke vi kunne finde nogle flere. Det var omkring 200 danske kr vi skulle betale i alt, hvilket ikke lyder af ret meget, men man bliver altså lidt nærrig engang imellem :-) Så efter lidt hvil af fødderne begyndte vi at gå tilbage. Dette var så en anden rute, som vi faktisk syntes var lidt sjovere, da den gik igennem byer, skove og bjerge. Det tog ialt 6 timer at gå hele vejen fra syd til nord og tilbage igen. Efter vores egen lille udregning tror vi at vi har gået omkring 20-25 km i bjergteræn. Det var en super hård, men også fed tur og vi fik vidst også forbrændt en masse kalorier.

Dagen efter tog vi tilbage til copacabane, hvor vi fandt en bus der gik til Arequipa i Peru. Der ankom vi sent om aftenen pga. problemer med bussen. Vi var ikke nok med bussen og derfor ville chaufføren ikke køre hele vejen, så vi måtte skifte bus.
00.30 i nat fandt vi heldigvis et hostel som havde åben, så vi var glade :-)
Det er et super hyggeligt sted vi bor og der er rigtig godt wi-fi, så Jesper er glad. Vi bliver her lidt tid så der kan blive arbejdet og desuden er Jesper også blevet lidt syg med ondt i halsen, så det er vidst godt nok.
Det næste bliver at vi skal se Colca Canyon, som ligger lidt uden for denne by, men vi har ikke helt besluttet os endnu for hvordan vi skal se den, man kan nemlig komme på lidt forskellige ture.

Ellers er alt godt herfra og vi har fået det noget varmere, da vi er kommet ned i ca. 2500 meters højde :-)