Loading color scheme

Alt er pakket og flyet går I nat

Nu er alt ved at være pakket, og vi glæder os begge meget til at turen går til Sydamerika i 3 måneder.

Vi flyver fra Kastrup i morgen, meget meget tidlig, klokken 06:00, så det er nok ikke meget vi får sovet. Vi mellemlander lige kort i Amsterdam, hvorefter turen går med fly i 10 timer til Rio De Janeiro.


Vores tur går tværs over Sydamerika med start i Rio, og afslutning i Equador, hvis planen altså ikke bliver lavet om. Det lækre ved en backpackertur, er at vi ikke ved hvor vi skal hen i morgen, og vi har ingen tidsbestemmelser, på hvor vi skal være. Det giver en stor frihed, så man kan gøre hvad man har lyst til. En ting er vi dog sikre på,,, der skal ske noget, og vi skal se så meget som muligt. Nedenfor kan du se et kort vi har lavet, med de ting vi gerne vil se. Bla. skal vi besøge machu picchulake titicacaden gamle by tiwanakuiguazu falls og ikke mindst amazonas.


Du kan følge hele vores tur her på bloggen hvor vi ugentlig vil komme med opdateringer om hvor vi er, og hvad vi oplever. Det sidste vi mangler at få styr på, er vores rejseforsikring. Men så har vi også styr på det hele :-)