Loading color scheme

Turen til sydamerika har været ubeskrivelig

Nu har vi efterhånden været hjemme i nogle uger, og man begynder nu at kunne tænke tilbage på hvad der har været bedst og hvilke ting havde været lige meget at se. Sandheden er at det er utrolig svært at sætte en prik ved noget som ikke har været interessant. 

Turen går til sydamerika har været super, og vi har set så mange ting som har givet forskellige indtryk, og alt har givet et helt anderledes billede af området, helt afhængig af hvor man var. Vi har været meget heldige, da der til vores fordel, var der internet overalt, så vi kunne lave online marketing for kunderne undervejs. Det har været et plus at kunne skrive, Skype med familien og arbejde mens vi har været på farten.

HVAD HAR VÆRET BEDST I SYDAMERIKA

Det er virkelig svært at sige hvad der har været bedst, for det har alt været helt vildt godt på sine forskellige måder. Der er dog en ting som helt klart er udenfor kategori, og hvor vi tænker at vi skal tilbage igen,,, Galapagos, det har været over alt forventning, og er virkelig noget vi mener alle skal have lov til at se inden man står af.

Nogle af de ting man forventede rigtig meget af, var rigtig gode, men mange gange var det også rejsen derhen der var en stor del af oplevelsen. F.eks. var turen til machu picchu lige så fantastisk som selve machu picchu, derfor må man endelige ikke tage en bustur derop, man skal som minimum tage 2 dages vandretur dertil, for det er virkelig smukt.

Ved saltsøerne i Bolivia er turen rundt om landskabet ved saltsøerne også en kæmpe del af søerne, sandheden er at saltsøerne ikke er noget særligt, selvfølgelig er det vildt at se 1000 km2 salt, det er klart, men turen i Jeep på 3 dage rundt i Bolivia, var endnu bedre. Bolivias landskab har så meget at byde på, og helt bestemt den smukkeste natur jeg nogensinde har set,,,,  det er sandfærdigt fantastisk i Bolivia.

Nu har vi jo som ikke de fleste arbejdet en del med online marketing undervejs for at skabe lidt økonomi til turen, og det var vi i starten meget itvivl om det kunne lade sig gøre,, hvor meget kunne man være på nettet og hvor kunne man det. Men der har virkelig været internet overalt i sydamerika. Da vi var i junglen tog vi ikke luksus lodgen, da vi gerne ville spare der, men havde vi gjort det, havde vi også haft internet i Junglen, så kort fortalt har det været meget muligt at rejse og at arbejde samtidig, da der er intenet overalt i sydamerika.

KUNNE VI FINDE AT GØRE DET IGEN?

Vi er meget enige om at rejser bliver en del af vores liv, ikke bare 14 dage sydpå, men at længere ture skal være mulige, og vi har da også allerede sankket om at vi gerne vil til Asien (Himalaya) eller Sydafrika næste gang, så nu må vi se hvornår det bliver. Men nu skal arbejdet jo først passes i et godt stykke tid. så må vi se hvad der kan blive fri til.