Loading color scheme

Gasteplads Serendipity

 

Her kan du læse mere om vores gastepladser. Grundet vores erfaring med langturssejlads er vores ture dog ikke så planlagte som de fleste andres. Vi synes det er ærgerligt at være for bundet af datoer og specifikke steder, fordi det ligger en begrænsning på sejlladsen. Vi kunne risikere at skulle forlade smukke steder, eller at man bliver presset ud i, at sejle i for dårligt vejr.

Du kan derfor få gasteplads på Serendipity på 3 måder. Vi synes at hver enkelt måde, giver gasterne og os selv en række fordele og gør mulighederne for at opdage verden endnu bedre.

1. Enten som et stykke af vejen, dvs. et bestemt område du ønsker at sejle i, som passer med vores tur. Det kunne være Biscaen, Sydspanien, De Kanariske øer eller lignende. I dette tilfælde skal du være mere fleksibel i din planlægning, da vi ikke kan sige specifikt, hvornår vi ankommer eller sejler derfra. Det er dog muligt, bare du er fleksibel. Du kan også i dette tilfælde bare skrive til os, om vi er ledige nu, og hvis vi er, kan planlægningen gå stærkt.

2. Eller du kan booke specifikke uger, hvor du påmønstrer vores båd i din ferie. I dette tilfælde, kan det være at du skal flyve til en lufthavn i nærheden, og derfra tage en bus et par timer. Vi vil så vidt muligt altid forsøge at være ved en lufthavn, men grundet vejr osv. kan det være at det stiller større krav til din transport.

3. Vi planlægger et togt med datoer, som f.eks. vores atanterhavskryds. Her ville du kunne booke dig ind på datoer og sted i god tid, men der er altid rift om disse pladser, og de bliver hurtigt optaget. 


Den rute vi regner med at sejle


Vi sejler fra Danmark den. 1 Maj, og sejler over Biscaien omkring start Juni. Herefter fortsætter vi ned ad kysten i Portugal, runder hjørnet ved Gibraltar og sejler ind i Middelhavet, hvor vi regner med at skulle være i to måneder, i August og September. Derfra sejler vi ned til de kanairiske øer, hvor vi bliver et stykke tid og gør båden klar inden afgang mod Cape Verde. Vi bliver på Cape Verde nogle dage og sejler derfra mod Barbados. 

Vi forventer at blive i Caribien i 6 måneder fra December til maj, hvorefter vi vil sejle op ad den amarikanske østkyst, op til Wachington DC. mm. Herefter vil vi igen sejle til Caribien og tage 6 måneder mere, inden turen fortsætter ud i stillehavet, mod Galapagos, Fransk Polinesien osv. 


Uger som er booket:


Uge 18, 19 (formentlig fra Hamborg til Calias)
Uge 22-24 (Vi søger gaster til Biscayen) (1. juni til 15 Juni i Lisabon) 
Uge 27-28 (Sydspanien/Ibiza) (Fuld booket)
Uge 30, 31, 32, 33 (Mallorca) (Fuld booket)
Uge 34-35 (Mallorca) (Fuld booket)
Uge 36-39(40) (Tur fra Mallorca til de Kanariske øer) (LEDIG)

Uge 45-50 Atlanterhavskryds (Fuld booket)

 

Vi søger lige nu gaster fra Mallorca til de Kanariske Øer i September


Vi søger gaster fra Mallorca til de Kanariske Øer i September. Turen er fra d. 4 september 2022, og ca. en måned frem. Slut tidspunkt aftales nærmere.

Vi søger 2 gaster:
Vi søger 2 gaster, en som har sejlererfering, og en som vil lære at sejle. Du vil blive en del af vores familie i perioden, og du vil deltage i alle daglige pligter, undtaget børnepasning af vores to dejlige rollinger. Prisen for dette togt er 150 kr. plus 50 kr. til diesel og havnepenge, altså 200 kr. pr. nat. Mad kommer herudover og betales via fælles kassen.

 

Priser


Det koster 350 kroner pr. nat pr. seng. Dette beløb er inkl. bådens crusing tax, diesel og havnepenge. (Normalt er disse ting ikke med i prisen ved andre både)
Derudover kommer udgifter til mad og personlig crusing tax, for de områder det opkræves i. 
Vi har en "madkasse" ombord, som opgøres ved på- og afmønstring. 
Ved booking betales halvdelen af beløbet. Vores familie


Vores familie er bestående af Anni og Jesper samt vores 2 børn på 5 og 7 år, som er meget velopdraget og opfører sig ordentlig, det meste af tiden ;-)

Du kan læse meget mere om os på siden om os, samt på vores Youtube kanal," Værmed på sejltur"

  

Det får du når du sejler med os


Du får en sejlerferie som gast. Dvs. at du skal hjælpe til med alt ombord, madlavning, rengøring mm. På de længere stræk vil vi forsøge at have en kok ombord som er ansvarlig for maden, men hvis dette ikke lykkes, står vi alle for den opgave i fælleskab, hvor vi skifter turnus hver dag.

Du kan læse mere om Serendipity her, men kort fortalt er hun en Lagoon 400 S2, med alt i udstyr. Gaster på Serendipity vil få egen ponton. Gaster deler kahyt med hinanden. Er i en familie som lejer 4 senge, vil i have jeres egen ponton. Begge pontoner har to badeværelser med toilet.

 

Udstyr på båden: Viking redningsflåde, Eprib, AIS transponder & reciever, Satelit telefon og internet til at hente vejrudsigter, Rader, Flir Nightvision (ved mand over bord, kan vi se en mand i kulsorte, 150 meter væk), Watermaker, 230 volt til almindelig forbrug (I vise situationer, må det ikke bruges, hvis der f.eks. er overskuet i flere dage i streg), Subboard med sejl, Gummibåd med 20 HK motor, Wakeboard, Tube, dykkermasker og snorkler, foldecykler, stor kølefrys skab, fiskeudstyr, professionelt tunudstyr (har haft en plus 100 kg. på krogen), Nye fiberpath formstøbte storssejl og genua, Code0 samt Genaker.

 

Det forventer vi af dig


Vi forventer at du indgå i samarbejdet på båden, som er alt fra opvask, rengøring, madlavning samt alt vedligehold i mindre omfang. Vi udnytter ikke vores gaster, men forventer fælles respekt og forståelse af, at bådferie, ikke er ferie som det er på Mallorca med all inklusive. Du skal forvente at tage fat på de daglige gøremål og opgaver, som er ombord på båden.

Vi forventer at du er ærlig i din indledende dialog med os, for når du er på båden lærer vi hinanden godt at kende, så hvis du pynter på din sejlerfaring, vil vi hurtig kunne gennemskue det. Det bedste råd er, at være 100% ærlig :-) Så får du det samme tilbage igen fra os, og bliver hurtigt en del af vores båd, med de mange gode oplevelser. 

 

Vores erfaring


I 2016 købte vi vores første sejlbåd i Middelhavet og sejlede den hjem. Og efter 2 gode år med en masse regn i de danske forvande, købte vi igen i 2019 en båd i Middelhavet. En Jenneau Sun Odyssey 45 DS, simpelthen en fantastisk båd, som vi sejlede Italien, Kroatien og Grækanland tynd med i 2020 samt 2021. Det blev til næsten 5000 nm over to år. Vi har sejlet i alt slags vejr, og vi er som vi siger, ikke bange for vandet, men har i den grad respekt for det. Vi tager ikke chancer, men ligger heller ikke stille, hvis det blæser lidt.

I 2021 byttede vi vores Sun Odyssey ud med en Lagoon 400 Katamaran, som vi i efteråret sejlede hjem fra Grækanland. Det tog to måneder fra Grækenland til Kolding. I vinteren 2021/22 har vi gjort båden klar i Marinasyd i Kolding, hvorfra vi drager ud på vores eventyr.

Hvis du på nogen måde gerne vil vide mere om os, eller om togterne, skal du blot skrive en mail, hvorefter vi kan arrangere telefonmøde og evt. personligt møde derefter.

Ansøg om Gasteplads


Send en kort mail om dig selv som indeholder dine ønsker, sejlerfaring, andet erfaring, alder, køn osv. til anniskovbakke@gmail.com