Loading color scheme

22. Vi sejler til Anti Paxos og Preveza

I dette sidste afsnit, bruger vi de sidste dage i den skønneste bugt på Anti Paxos. Det er virkelig den flotteste ø med de skønneste bugter, og virkelig et besøg værd, hvis man kommer på disse kanter.

 

Efterfølgende sejler vi til Plataria hvor vi skal have båden op, men det går noget anderledes end forventet, og vi er nødt til at finde et nyt sted vi skal have båden op, og det skalhelst gå stærkt, for Mia skal hjem og starte i skole. 

Vi sejler derfor til Preveza, hvor vi er de sidste dage, og gør båden klar. Vi finder et værst som har plads og tid til at os med det samme, og vi pakken båden ned på bare to dage. Det er varmt og hårdt, men vi når det.

Sidst men ikke mindst, slutter vi afsnittet af med en genforening i bedste film stil ;-) 

Vi håber at du har været glad for at følge vores tur, og vi håber at den har inspireret dig til at tænke lignende tanker. Vi regner ikke med at der kommer flere film lige med det samme, da vi skal sejle meget mere, og ikke ønsker at klippe film, i mens vi er på opdagelse. Det tager simpelthen for lang tid. Men vi optager undervejs, og gemmer filmene, og hvis det pludselig bliver for kedeligt ombord, så begynder vi at klippe film.

Lige nu, er vi kommet til Grækenland igen, og vi er pt. på vej rundt om Peloponnes, som vi skal rundt om, da Korint kanalen er lukket i år. Vi hpber vi kan gå gennem Korint tilbage, men intet tyder på det.

Du kan følge vores videre tur på instagram og på Facebook, ved at klikke på linkene øverst i menuen.

Tak fordi du fulgte med.