Loading color scheme

10. Vi sejler til Kroatien, Umag og sejler videre til Limfjorden i Kroatien

I dette afsnit sejler vi direkte til Kroatien fra Venedig. Det er en stor tur for os, mest af alt fordi vi har glædet os så enorm meget til at sejle til Kroatien. Vi får også en begivenhedrig tur, hvor vi bliver stoppet på vandet, lige på grænsen mellem Italien og Kroatien, af Gardia Di Finanza, hvor de tjekker alle vores papirerer og meget mere til.

At sejle i Kroatien er allerede fra starten ligesom vi har drømt om, det er utrolig smukt, og fordi corona har sat en stoppet for alt bådudlejning i Kroatien, så har vi faktisk alle havne for os selv. Det er en speciel stor oplevelse.

Sejl til Kroatien - Se det første afsnit her

 

Sejl i Kroatien

At sejle i Kroatien er virkelig specielt, det er noget som alle sejlere burde opleve. Dog er det blevet meget dyrt de seneste år, men hvis det er en 14 dages ferie man skal på, så er Kroatien det bedste sejlerland. Der er mange øer, og der er lagt bøjer ud som man betaler ca. 50 euro pr. nat for. Det går det nemt, selv for en førstegangssejler at sejle i Kroatien.

Hvis man der i mod kigger på Grækenland, så har det også sine fordele, men der er længere mellem øerne, og det er de mere øvede det er bygget til, efter vores erfaring. Vi var glade for vores tur ned gennem Kroatien, og vi håber at du vil følge vores familiebåd på tur.

Sejllads i Kroatien er fantastisk, og er virkelig værd at opleve. Der findes mange gode Facebook sider, hvis du kan samle mere erfaring omkring at sejle i Kroatien.