Loading color scheme

LIDT OM OS


Tanken om at sejle på langfart, kom efter vi havde købt en sejlbåd, da Mia var et år gammel. Vi sejlede i to år i Danmark og fandt hurtigt ud af at det var en dejlig måde at rejse på. Men vejret i Danmark er ikke lige frem drømme scenariet for en perfekt sommerferie.

Efter et par års pause og endnu et barn, købte vi i slutningen af 2019 en sejlbåd i Italien. I en del af 2020 tog vi på tur gennem Middelhavet med den. Vi blev vilde med det, og i 2021 var vi igen tilbage. Efter to år i Middelhavet, hvor vi sejlede i Italien, ned af den Kroatiske kyst, igennem det meste af Grækenland, og til sidst sejlede båden hjem til Danmark, har vi besluttet at tage på langfart i 2-3 år fra 2022.

Den 1. maj. 2022 sejlede vi fra Danmark. Vi har krydset Atlanterhavet og haft en dejlig sæson i Caribien, hvor vi har besøgt mange ankerbugter, byer og mødt mange dejlige mennesker. Vi har planer om at komme ud i stillehavet i 2024, men den del af historien er ikke skrevet endnu ;-) 

Om bord er vi Mia på 9 år, Andreas på 6 år, Anni på 36 år og Jesper på næsten 40 år ;-D.
I 2020 fik bloggen et nyt design og blev lavet om til en sejler blog, derfor kan du finde ældre artikler fra Anni og Jespers tidligere rejser.

Sømil sejlet
Kaldt på Ulrik
Ankerpladser besøgt
Kilo fisk fanget