Loading color scheme

LIDT OM OS


Tanken om at sejle på langfart, kom efter vi havde købt en sejlbåd da Mia var et år. Vi sejlede i to år i Danmark og fandt hurtigt ud af at det var en dejlig måde at rejse på. Men vejret i Danmark er ikke lige frem drømme scenariet for en perfekt sommerferie, man kan i hvert fald sjældent "regne" med det ;-) 

Efter en pause på et par år købte vi i slutningen af 2019 Serendipity. I 2020 tager vi på tur gennem Middelhavet og start destinationen er Grado i Italien. Hvor vi ender henne, det må tiden visse, vi ved bare at vi skal sejle fra Marts til August 2020. Det bliver spændende, og vi håber du vil følge med.

Om bord er vi Mia på 5, Andreas på 3 samt Anni og Jesper.

Hvis du undrer dig over at vi har indlæg på bloggen helt tilbage fra 2013. Så er det fordi at bloggen opstod som en backpacker blog. Før vi fik Mia og Andreas, brugte vi lige 3 måneder i sydamerika samt en måned i afrike, som helt bestemt kickstartede vores rejselyst. Og siden dengang viste vi at oplevelser skulle være en stor del af vores liv.

I 2020 fik bloggen et nyt design og blev lavet om til en sejler blog.

For lige at skære det ud i pap, så er én sømil 1,851 km. Og når vi kalder på ulrik, så brækker vi os, og det er ikke fordi vi har tømmermænd, men fordi vi bliver søsyge ;-) Vi ønsker at ligge for anker så ofte som muligt, men her definerer vi hvor mange flotte ankerpladser vi har besøgt. Og ja, det sidste er, hvor mange fisk jeg egentlig får skudt med en harpun.
Sømil sejlet
Kaldt på Ulrik
Besøgt en skøn ankerplads
Fisk skudt med harpun