Loading color scheme

Surfing huanchaco og chicama beach

Da vi først kom til huanchaco beach, var det aften og mørkt, og vi tænkte mest,,, nøj hvor er her dødt! Vi fandt dog hurtigt ud af at det ikke var højsæson nu, og at det mest var lokale turister som kom hertil i weekenden. Dagen efter stod vi dog op til den smukkeste udsigt, det var dog lidt overskyet, men virkelig flot alligevel.

VI BESLUTTEDE OS FOR AT SURFE PÅ HUANCHACO BEACH

Vi tog en tur hen i byen hvor vi fandt en surfing skole, som kunne lære os at surfe. Ingen af os har nogensinde prøvet det før, og vi vidste godt at det ville blive lidt svært. Prisen var 110 kr. pr. person for to timer inkl. alt udstyr.

Vi startede på stranden hvor vi lå og lignede to strandede hvaler, men kort tid efter tog vi ud i bølgerne som var ca. 2-2.5 m. Vi padlede ud mens der var stille og kom over de første bølger, det var noget hårdere end hvad vi havde regnet med. Da jeg padlede med den allerførste bølge kom jeg til min forbløfelse op at stå og surfede i godt 10-20 sek. Det lyder måske ikke af meget, men det er det når det er første gang. Træneren sagde at han ikke havde set en tage deres allerførste bølge stående, så jeg er og var,, pænt stolt :-D Tilgengæld fik jeg kun en bølge mere ind den dag, og så var energien fuldstændig brugt op ;-) Vi var begge super trætte!

Da vi var færdige med at surfe og skulle aflevere vores udstyr, sagde ejeren til os, at han havde en tur dagen efter til en større starnd, uden sten på bunden og med bølger man kunne ride på, i over 1 min. hvilket ikke er almindeligt, så det skulle vi da prøve :-)

DAGEN EFTER SURFEDE VI PÅ CHICAMA BEACH

Da vi kom til den anden strand gik det op for os, at det ikke bare var super det hele. Vejen ned til stranden hvor turen startede var lang, og vi skulle slæbe vores board med os, hvilket ikke er helt let når det blæser.

Træneren sagde til os at bølgerne ikke var gode og at det nok blev svært, men forsøge skulle vi da. Bølgerne var kun godt 1.5 meter og det er lidt svært at ride på så små bølger.

Efter meget kort tid skete det så,, Anni kom op at stå, det var helt vildt fedt efter så mange anstrengelser at vi begge surfede :-) Jeg fik kun taget et par bølger den dag, da jeg desværre sluttede med at ramme et rev som rev bunden af min fod lidt op, og de andre var også begyndt at pakke sammen da de ikke var tilfredse med vandet og blæsten den dag.

Det har været super fedt at prøve, men næste gang vil vi have en strand med sand, og nul sten ;-)