Loading color scheme

S/Y Serendipity


Vores båd er en Jeanneau Sun Odyssey 45 DS. Båden er produceret i Frankrig, og vi gik specifikt efter en Jeanneau eller en Beneteau, som begge er franske. Det gjorde vi fordi deres interiørs er meget indbyden og i et lækkert finish. Og så elsker vi bare gode detaljer og gennemførste ting.

Vi har også været ude og se på andre både som f.eks. er Hanse 46 fod, og selvom den var vild lækker udenpå og ydert velholdt, var den efter vores mening røv kedelig nede i kahytten ;-) (Undskyld hvis vi forager nogle som sejler Hanse, for den har jo fantastiske sejlegenskaber).

Den er 45 fod lang, som er 13,7 meter. Den er langkølet og stikker 2,1 meter fra vandlinjen. Det betyder at vi ikke kan gå ind i mange mindre danske havne. Men til gengæld får vi en bedre sejllads når det blæser op.

Vi har 3 værelser med en dobbeltseng i hver. 2 badeværelser med brus og eltoilet. Da båden er en DS (Deck Salon) er gulvet hævet 40 cm, og vinduerne er lavet større. Det giver et langt større overblik og udsigt inde fra kabinen, men derudover giver det også 40 cm ekstra stuveplads i hele bunden af båden, hvilket er en stor fordel når man skal bo på en båd.