Loading color scheme

Cape town byder mange oplevelser

Turen fra Knysna til Cape Town gik som en leg, trafikken kører bare hernede, bare man er lidt frisk, og giver den lidt gas ;-) 120 på alle landeveje er helt almindeligt hernede :-/ Men det var så den sidste del af vores køretur, hvor vi skulle køre fra Johannesborg til Cape Town. Nu er vi kommet til Cape Town og byen er helt vild fed. Der sker mange spændende ting og der er rigtig meget at se hernede. Vi er næsten færdige med at køre bil, og det er vi glade for efter 4.000 kilomter på 2 uger :-)

Vi havde booket et hotel hvor vi skulle være alle nætter, men da vi kom til stedet, fandt vi ud af at det bare var et værelse,,, så der følte vi os lidt snydt, for på nettet stod der, at hotellet havde restaurant mm. Men det gjorde ikke noget, Damen som har hotellet(værelset) Lovede at hun ville føre vores penge tilbage, så nu er vi spændt på om det sker.

Men det helt vild positive ved denne lille ting, var at vi lige valgte at give lidt mere de sidste dage hernede, og så kom Anni og jeg ellers ind på Peppers Club Spa and Hotel som er placeret lige i centrum,,, og ja, for at det ikke skal være løgn, så er det faktisk 5 stjernet, med service parkering og det hele ;-) Vi har nu ikke prøvet at køre den beskidte Toyota op til den røde løber endnu, for at de skal køre den i garagen hehe, og tror heller ikke at vi gør det :-) Hotellet er helt vild fedt, og så fandt vi det enda til halv pris på hotels.com:-) Vi kan alt her på hotellet, spa, swinning pool og egen biograf. Og hvis vi skulle få lyst, kan vi leje en rolls royse phantom ;-) Eller en helikopter hvis det ikke er nok ;-) Det har vi heller ikke gjort endnu, og tvivler stærkt på at vi gør det ;-)

SPIDSEN AF CAPE HOPE (KAP DET GODE HÅB)

På vej ud til Cape Hope (Kap det gode håb) kørte vi lige forbi en koloni pingvigner som har tilpasset sig det varme klime og sommeren og ellers klarer sig rigtig godt her i cape town om vinteren :-) Det var helt vildt sjovt at se pingvigner så tæt på boligområdet, og der stod da også skildte på vejen, at man skulle passe på pingvinerne ;-)

Kap hope er super flot, det ligger kun 30 min kørsel fra vores hotel, og det er virkelig smukt. Man slutter af inden man rammer spidsen, med at køre igennem en naturpark, hvor der kan ses Aber og smuk natur,,,, Det skal bare ses inden man står af engang! :-)

Vi har selvfølgelig også nødt storbyen, været på shoppingtur efter tøj, og har faktisk brugt en hel dag på at finde vores vielsesringe, som godt nok først skal bruges i 2015, men hernede kan man altså få smykker til helv pris,,, og vi er jo kendt som de sparsomme ;-) Vi har faktisk lært utrolig meget om diamanter, og endte med at være på museum om diamanter, hvor vi også købte vores ringe. Vil ikke sige så meget om dem, da det jo er en hemlighed, andet end at de er store og rigtig flotte :-) Der kan ses lidt billeder fra butikken, som selvfølgelig var aflåst med to døre med vagter på ;-)

Sidst med ikke mindst,, ville vi lige køre forbi stadionet her i Cape Town, og vi endte faktisk med at få en rigtig fin guidet tur rundt i hele stadionet :-) Det var faktisk super spændende, selvom vi er ligeglade med bold ;-)