Loading color scheme

12. Sejllads til Pula og Unije i Kroatien

I dette afsnit sejler vi til Pula til at starte med. Her bruger vi nogle dage på at få handlet lidt ind, blandt andet til Mias fødselsdagsgave, og så ryger vi lige en tur på vores yndlingsrestaurant, da vi er på far og dattertur. Vi slutter afsnittet af i en smuk bugt på den kroatiske Ø Unije, hvor vi bader og fejrer Mias 6 års fødselsdag.

Læs mere

10. Vi sejler til Kroatien, Umag og sejler videre til Limfjorden i Kroatien

I dette afsnit sejler vi direkte til Kroatien fra Venedig. Det er en stor tur for os, mest af alt fordi vi har glædet os så enorm meget til at sejle til Kroatien. Vi får også en begivenhedrig tur, hvor vi bliver stoppet på vandet, lige på grænsen mellem Italien og Kroatien, af Gardia Di Finanza, hvor de tjekker alle vores papirerer og meget mere til.

Læs mere

9. Sejlerlivet - Vi besøger fiskemarkedet i Venedig

I dette afsnit ser du hvordan sejler livet kan være. Vores datter taber sin første tand i mens vi ligger i Venedig, og vin går den absolut længste tur i Venedig, fordi vi skal finde politistationen hvor vi kan tjekke ud. Det viser sig at være en del sværere end vi havde regnet med.sejlerlivet

Læs mere

Afsnit 8. Sejler til San Giorgio Marina Venedig

I dette afsnit ser i os sejle midt ind i centrum af Venedig, sammen med en helvedes masse busser. Vi er lidt nervøse, da der heller ikke er vand nok i havnen hvor vi skal ind, men det lykkes. Vi kommer til San Giorgio Marina efter en lille sejllads rundt om Certosa hvor vi har ligget i Certosa marina den sidste uge.

Læs mere

Afsnit 7. Vi sejler til Venedig efter corona

Efter 3 måneder i lockdown, er vi nu sluppet fri, og vi sejler til Venedig i Italien. Vi ankommer til et helt tomt venedig, og der er ingen andre turister. Vi kan selv vælge den plads vi vil have, for der er ikke andre.

Læs mere

Hvilke kameraer bruger vi til vores optagelser?

Her får du et lille indblik i hvilke kameraer vi bruger til at optage vores film, og vi giver også en lille præsentation af vores nye familiemedlem Osmo Pocket, som er et smart lille nyt kamera vi skal til at optage flere film med.

Læs mere