Loading color scheme

Følg os LIVE 

 

Vi har to typer af Tracking, den ene er MMSI tracking, og den anden er satelit Tracking.

MMSI Tracking
Du kan via vores MMSI nummer (219026394) tracke os på bla. Marine Traffic. Dette virker dog kun når vi er indenfor MMSI stationers rækkevidde, som ofte er på land og højst rækker 50 km til havs. På kortet her kan du se vores lakation og sidste opdateringstid.

Satelit tracking

Nedenfor kan du tracke os LIVE vis vores satelit tracking.Dette er dog forholdsvis dyrt, derfor slukker vi det, når vi sejler tæt på kysten. Vi bruger også satelietforbindelsen til at trække vejrudsigter når vi er langt fra land, derfor vil det ofte være tændt, når vi sejler lange åbne stræk på flere dage.

Du har mulighed for at trykke på "MAP" hvorefter du kan se vindforholdene lige nu. Hvis der er stærk vind tæt på os, behøver det ikke at betyde at vi har stærk vind. Så ingen grund til at familien bliver nervøs ;-) Kortet leverer indenfor 8 km´s nøjagtighed, hvilket er ret godt.

1 Knob svarer til 0,51 meter pr. sekund, eller 1,85 km/timen. (Et lille fun fact er at knob stammer fra da man i gamle dage talte knuderne/knobene på et reb, som man kastede i vandet for at måle hastigheden på båden. Det er derfor at alt maritimt beskrives i knob.)