Loading color scheme

I bil mod durban, port elizabeth og knysna

Det har været meget interessant at køre den lange tur fra Kruger national park til Knysna hvor vi er i dag. Vi er så småt startet på Garden Route, men i morgen starter den for alvor, hvor vi skal køre af garden route til Cape Town herfra Knysna.

TIL DURBAN FRA KRUGER

Vi startede fra kruger med en biltur til Durban på 12 timer, det var en langt sejt træk som vi havde forventet skulle tage 14 timer, men alt gik fuldstændig gnidningsfrit og vi landede i Durban klokken 18 om aftenen. Vores Hotel lå lige ved vandet, og vi kunne næsten se det fra vores lækre balkon. Som i kan se på billederne måtte vi den første aften bestille roomservice fordi Anni havde det lidt skidt, så vi fik lige bragt to store bøffer op til sammenlagt ca. 100 kroner, det er til at have med at gøre :-)

Vi havde kun en hel dag inden vi skulle videre mod Port Elizabeth, og vi følte ikke der var det store at se i Durban, så derfor ville vi bare gå ned til et stort Akvarie (Marine World), som vi havde set skilte mod dagen før da vi kom. Vi skulle bare lige ned ad vejen og så ville vi se skiltet, men det gik hverken være eller bedre, at vi missede skiltet, gik i gennem et kvarter, som vi BESTEMT ikke skulle være gået igennem, for vi kunne virkelig mærke at vi ikke hørte hjemme der ;-) Så da vi kom om på den anden side af kvarteret, stødte vi på en politimand, og han ville køre os tilbage, fordi han mente det var for usikkert at gå der(UPS ;-)). Jeg tror ikke at Durban er usikker, tror bare vi var lidt uheldige med den gåtur ;-) Så han kørte os hen til marine wolrd, og det mærkelige var, at det lå lige bagved vores hotel, og det var så derfor vi ikke havde set det da vi ikke kiggede efter skiltet i starten, Lidt kikset ;-)

Marine Wolrd var meget fedt, men nu så vi frem til at komme videre mod Port Elizabeth.

13 TIMER I BIL TIL PORT ELIZABETH

Vi ved ikke om vi havde forventet mere af de byer som lå langs kysten herned, eller hvad der lige er sket, for vi synes ikke at hverken Durban eller Port Elizabeth havde det store at byde på. Tilgengæld var selve køreturen til Port Elizabeth meget spændende! :-)

Turen tog en del tid længere end vi havde forventet, mest pga. vejarbejde, men også fordi at vejene var så dårlige, der var mange huller osv. Men det var nu fedt alligevel, vi så en hel anden side af Afrika fra bilen end vi havde forventet, vi var nemlig kommet lidt ind i landet, og folk var blevet fattigere, vi kørte igennem det afrika man nogen gange ser på fjernsynet, og vi må indrømme at vi ikke var helt trykke ved det,,,, jeg tænkte i hvert fald en del gange på, hvad jeg skulle gøre hvis vi punkterede,,, (tror jeg ville kunne skifte et dæk på et par minutter lige der) ;-) Vi har taget et par billeder af de steder vi kørte igennem, og vi kom også igennem mange af de små byer, men vi har kun taget nogle enkelte billeder, da vi ikke ville støde nogen ved at tage billeder, så derfor er der kun meget få billeder fra de tætte byer, og har slet ikke de billeder som vi gerne ville have haft. Men hvis jeg kort skal komme med en billedlig forklaring, så forestil dig at du kører gennem en by, på byens eneste vej, måske 30 bygninger på hver side, og så er der ellers 1000 mennesker der står på vejen og handler,,,, vi følte næsten nogen gange at vi skulle skube til dem med bilen, før vi fik lov at køre igennem, men det var nu meget lærerigt, selvom det var en presset oplevelse ;-)

OG NU TIL KNYSNA KUN 3 TIMER,, WEE :-)

Turen til Knysna som er starten på The Garden route gik helt fantastisk, og den tog heller ikke tage så lang tid, så vi kom frem i god tid, og har haft nogle gode dage her.

Vi har været ude og vandre i skovene, uden Guide og med skovbrand i baggrunden, så lidt farligt var det også her ;-) Vi så nogle vilde aber på den 2 timer lange vandretur, og vi fik forbrændt lidt kalorier. Da vi så skulle op og hente bilen efter turen, gik vi forbi en hytte hvor vi kunne få lidt mad. Damen bag disken var super sød og venlig, hun havde ikke rigtig noget at tilbyde på menukortet, men vi kunne få et vatbread,,, og det viste sig faktisk at være vores første traditionelle mad fra afrika :-) Vi har nemlig længe forsøgt at finde frem til hvad de selv spiser, men er kun blevet mødt med Pizza og Fisk, men denne dame havde altså lidt vatbread til overs, og jeg lover jeg derhjemme for, at det var super godt. Vi skal helt sikkert søge på nettet når vi kommer hjem, og så selv forsøge at lave det.

Her til aften har vi bare været nede ved vandet for at få noget godt at spise og nyde udsigten udover vandet. I morgen går turen af resten af Garden Route til Cape Town, hvor vores lange køretur slutter. Vi har nogle dage i CapeTown, hvor vi skal ud og se en masse, så der hører i nok mere fra os :-) 

Som i kan se på billederne nedenfor, er Sydafrika bare et utrolig smukt land, med mange forskellige nuancer. Der er rigtig mange billeder for den sidste uges tid, så væben dig med tålmodighed :-)