Loading color scheme

22. Vi sejler til Anti Paxos og Preveza

I dette sidste afsnit, bruger vi de sidste dage i den skønneste bugt på Anti Paxos. Det er virkelig den flotteste ø med de skønneste bugter, og virkelig et besøg værd, hvis man kommer på disse kanter.

Læs mere

20. Sejler til Grækenland og ligger til Korfu

Endelig kommer vi til Grækenland hvor vi skal nyde det tyrkisblå vand, dykke og ligge for anker. Vi sejler fra Brindisi i Italien til middag, og sejler hele natten mod Korfu i Grækenland. Turen er uden de store overraskelser, da vandet er helt plan og roligt.

Læs mere

19. Tilbage til Italien - 24 timers natsejlads

I dette afsnit sejler vi fra Kroatien, fra byen Dubrovnik, mod det sydlige Italien, nærmere bestemt byen Brindisi. Brindisi ville aldrig være en by vi eller ville have besøgt, for det er jo bare en havneby. Men den var alligevel ret spændende og bød på gamle huse og østers i alle former og farver.

Læs mere

17. Korcula og Paklinski Otoci ved Hvar, Kroatien

I dette afsnit sejler vi til Paklinski Otoci ved Hvar, Kroatien og møder danske Thorkild, som har boet på øen i mere end to år, hvor han driver restaurant med sin kone. Det er et af de bedste spisesteder vi har besøgt i Kroatien, og alle som kommer i nærheden af Hvar, har bare at tage hen og besøge Thorkild.

Læs mere

16. Krka National Park og Kornati National Park

I dette afsnir sejler vi ind til Kornati National park og ligger os i den smukkeste bugt vi kan finde. Parken er utrolig snuk på sin egen måde, men også fantastisk stor. Det er godt at vi har dronen med, for vi får nogle fantastiske skud af Kornati National Park oppe fra. Det giver et flot perspektiv.

Læs mere

15. Vi sejler ind i Telascica National Park

I dette afnsit sejler vi ind i Telascica National Park. Det er et utroligt smukt sted og helt fantastisk at besøge fra båd. Stedet er som bygget til sejllads med mange naturlige havne og bugter.

Læs mere
delfiner i kroatien

14. Delfiner for boven og en dykker i vandet

I dette afsnit bruger vi det sidste tid i Zadar på at få skiftet vores stævnrørspakning, samt få fikset vores toilet og ander småting. Det var dejligt endelig at få fikset de sidste ting, og bestemt at vi nu havde to toiliteter. Ikke fordi vi skulle bruge to, men fordi vi ved hvor ofte toiletterne går i stykker når man bor på en båd. Derfor er det rart at have to ;-) delfiner

Læs mere