Loading color scheme

Colca canyon fra arequipa I peru

Nu har vi været godt 4 dage i Arequipa i peru, og nu går turen til cusco længere oppe i peru, hvorfra vi skal se machu picchu. Vi glæder os rigtig meget til at komme videre, da vi begge har været syge her i arequipa.

Læs mere

2 dage isla del sol - lake titicaca (3800m)

Efter vores ophold i La Paz tog vi en bus videre til Copacabana, en lille by ved Titicaca søen. Derfra skulle vi med en båd over på øen Isla del sol, som er en lille ø der ligger i Titicaca søen på bolivias side. 
Vi ankom til den sydelige del af øen og der blev vi mødt af en forbandet hård opstignen for at komme op til byen. Så i ca 4000 meters højde blev vi godt forpustet af, at går hele vejen op med vores rygsække på.

Læs mere

Til den gamle by tiwanaku (1000bc) fra la paz

Nu har vi efterhånden været i La Paz nogle dage og i morgen går turen videre til lake titicaca som er verdens højest beliggende sø. Vi har haft nogle super gode dage i La Paz og man må sige at byen er noget for sig selv. La Paz er verden højeste hovedstad i godt 3.500 meter.

Læs mere

3 dage I bus til bolivia

Den sidste dag ved Iguazu falls blev brugt ved Poolen, det var bare super lækkert at nyde det gode vejr inden vi skulle tage en lang rejse i bus for at komme til Bolivia. Første stop var Salta i Argentina hvor vi skulle tilbringe 1 dag, da vi havde kørt om natten og ankom om morgenen. Den næste bus vi skulle køre med var fra Salta som igen skulle køre om natten til den Argentinsk/Bolivianske grænse, den tur gik ok, og var med en nogenlunde bus. Vi ankom til grænsen om morgen og tog en taxa det sidste stykke.

Læs mere

26 timer I bus til iguazu falls

Efter have set hele Rio tog vi bussen fra Rio til Iguazu Falls i argentina. Det har været en lang tur på 26 timer.

Inden vi kom på bussen, mødte vi et andet dansk par, Morten og Ida. Vi fandt ud af, eller rettere sagt Morten fandt ud af at jeg var dansker, pga. mine mange problemer med at bestille et par burgere på Spansk. 

Læs mere

copacabana beach I regnvejr

I går skulle vi så lige et smut ned til busstationen for at bestille billetter til i dag, vi blev enige om at der ikke var så langt, så vi kunne da bare gå derned,,,,, men der var langt! Vi gik i rask tempo i lidt over en time for at komme derned i 36 grader, så det var pænt varmt. Men man skal jo ikke brokke sig :-) Bagefter skulle vi ned til stranden, men måtte vente lidt fordi det lige var middagssol, men så kunne jeg også få arbejdet lidt på kunderne.

Læs mere

I dag har vi besøgt cristo redentor

I dag har vi været oppe og se Cristo Redentor, som er den store statue af Jesus på det højeste bjerg ved Rio. Turen tog noget længere tid end beregnet, da der var kæmpe kø og lang ventetid.

Læs mere

Vi kom godt til rio de janeiro

Vi kom til Rio de janeiro efter en laaaaaang flyvetur fra Amsterdam. Det er lang tid at være klemt fast på Economy, men det er fedt endelig at være kommet herover :-)

Læs mere

Alt er pakket og flyet går I nat

Nu er alt ved at være pakket, og vi glæder os begge meget til at turen går til Sydamerika i 3 måneder.

Vi flyver fra Kastrup i morgen, meget meget tidlig, klokken 06:00, så det er nok ikke meget vi får sovet. Vi mellemlander lige kort i Amsterdam, hvorefter turen går med fly i 10 timer til Rio De Janeiro.

Læs mere