Loading color scheme

Afsnit 8. Sejler til San Giorgio Marina Venedig

I dette afsnit ser i os sejle midt ind i centrum af Venedig, sammen med en helvedes masse busser. Vi er lidt nervøse, da der heller ikke er vand nok i havnen hvor vi skal ind, men det lykkes. Vi kommer til San Giorgio Marina efter en lille sejllads rundt om Certosa hvor vi har ligget i Certosa marina den sidste uge.

Læs mere

Afsnit 7. Vi sejler til Venedig efter corona

Efter 3 måneder i lockdown, er vi nu sluppet fri, og vi sejler til Venedig i Italien. Vi ankommer til et helt tomt venedig, og der er ingen andre turister. Vi kan selv vælge den plads vi vil have, for der er ikke andre.

Læs mere

Hvilke kameraer bruger vi til vores optagelser?

Her får du et lille indblik i hvilke kameraer vi bruger til at optage vores film, og vi giver også en lille præsentation af vores nye familiemedlem Osmo Pocket, som er et smart lille nyt kamera vi skal til at optage flere film med.

Læs mere

Afsnit 3. Sådan er livet båden i Italien under corona

Det er ikke hamrende inspirerende, og vi viser dig ikke smukke bugter i Grækenland eller Kroatien i dette afsnit. Men til gengæld kommer du helt tæt på livet ombord på Serendipity under corona krisen i Italien. Det er vores hverdag nu, og det har det været i en måned.

Læs mere

Afsnit 2. Fanget i Italien pga. Covid-19

Vi har fået mange spøgrsmål af familie og venner hvad der sker hernede og hvordan vi har det. Derfor har vi lavet en video lidt tidligere end planlagt. Den fortæller lidt om hvad vi har været igennem hernede og hvad vi har besluttet at gøre.covid-19 serendipity

Læs mere

Afsnit 1. Den første sejltur Middelhavet

I dette første afsnit ser du forberedelserne til vores tur på Middelhavet samt den første uge i båden. Vi er sejler fra Grado i flot morgenvejr, og gør nu båden klar til at skulle på land og gøres klar til sejltur. Husk at like og abonnere på vores video på youtube.

Læs mere

Anni skal vi ikke sejle væk i et halvt år?

Der gik 2-3 sekunder, Jo det skal vi da. Det var svaret jeg fik da jeg spurgte Anni om vi ikke skulle udnytte at vi nu havde købt båd i Middelhavet, og strække vores planlagte tur fra 2-3 måneder til 5-6 måneder.

Jeg må sige at jeg nok havde forventet mere modstand, men Anni var lige så klar som jeg til at trække stikket i en periode og flytte ned på båden,,, wauw!.

Læs mere