Loading color scheme

Afsnit 8. Sejler til San Giorgio Marina Venedig

I dette afsnit ser i os sejle midt ind i centrum af Venedig, sammen med en helvedes masse busser. Vi er lidt nervøse, da der heller ikke er vand nok i havnen hvor vi skal ind, men det lykkes. Vi kommer til San Giorgio Marina efter en lille sejllads rundt om Certosa hvor vi har ligget i Certosa marina den sidste uge.

Vi oplever mere af Certosa Marina inden vi tager afsted, men da vi først kommer til San Giorgio Marina går det op for os hvor fedt det er, det er den ultimativa bådplads hvis man skal se Venedig. Hver aften kan vi nyde udsigten, og vi ser direkte ind på Venedig i både regnvejr og nogenlunde vejr.

Vi får set nogle af Venedig serværdigheder som Markuspladsen Venedig samt tårnet som støder til. Fra Tårnet kan vi se dikrete over i cockpitet på vores båd, og det er en sjov fornæmmelse at stå på et så populært sted, og så alligevel have sit hjem så tæt på.

Det er efter vores mening et af de bedste afsnit til dato, og du må meget gerne give din mening til kende i kommentarfeltet på Youtube.

Tusind tak fordi du kigger med :-)