Loading color scheme

copacabana beach I regnvejr

I går skulle vi så lige et smut ned til busstationen for at bestille billetter til i dag, vi blev enige om at der ikke var så langt, så vi kunne da bare gå derned,,,,, men der var langt! Vi gik i rask tempo i lidt over en time for at komme derned i 36 grader, så det var pænt varmt. Men man skal jo ikke brokke sig :-) Bagefter skulle vi ned til stranden, men måtte vente lidt fordi det lige var middagssol, men så kunne jeg også få arbejdet lidt på kunderne.

Efter et par timer på hotelværelset ville vi tage til stranden, vi var hoppet i badetøjet og var klar til at bade i det super lækre vand ved copacabana beach. Men da vi kom ud af hotelværelset regnede det, det var ikke lige det vi havde regnet med, men på den anden side, var det super lækkert, da det havde været meget varmt de andre dage. Efter en voldsom bustur med en vild buschauffør kommer vi frem til stranden, og yes, det er holdt op med at regne. Inden vi skal bade tager vi lige en kold øl ved en strandcafe, og det skal siges, at det var ligesom på film, simpelthen super lækkert.

Da vi går fra cafeen for at komme ned til vandet, begynder det igen at regne lidt, og det regner bare mere og mere. Men der er nu ikke noget der skal stoppe mig, for at bade i copacabana beach, så jeg hopper i, og det var super dejligt :-)

Vi har nu pakket vores ting, og har gjort os klar til at tage den 22 timer lange bustur nedtil Iguazu Falls ved Argentina.