Loading color scheme

Robben island & table mountain skal ses

Robben Island er en ø 30 min sejleads fra Cape Town hvor der siden hollænderne landede i 18 tallet har været brugt som fængselsø. Nelson Mandelas fængsel er det også kendt for, og vi har lært meget om Apartheid og manden som befriede Sydafrika fra dette styre.

Læs mere

I bur med verden største rovdyr, hvidhajen!

Det kan slet ikke beskrives hvor stor en oplevelse det i går har været at se hvidhajer fra bur i vandet. Tror selv at det kom lidt bag på mig, men det er virkelig en kæmpe oplevelse at se en sindsyg, kæmpe, monster stor dræbermaskine på 30 cm afstand,, det var alt for fedt!

Læs mere

Cape town byder mange oplevelser

Turen fra Knysna til Cape Town gik som en leg, trafikken kører bare hernede, bare man er lidt frisk, og giver den lidt gas ;-) 120 på alle landeveje er helt almindeligt hernede :-/ Men det var så den sidste del af vores køretur, hvor vi skulle køre fra Johannesborg til Cape Town. Nu er vi kommet til Cape Town og byen er helt vild fed. Der sker mange spændende ting og der er rigtig meget at se hernede. Vi er næsten færdige med at køre bil, og det er vi glade for efter 4.000 kilomter på 2 uger :-)

Læs mere

I bil mod durban, port elizabeth og knysna

Det har været meget interessant at køre den lange tur fra Kruger national park til Knysna hvor vi er i dag. Vi er så småt startet på Garden Route, men i morgen starter den for alvor, hvor vi skal køre af garden route til Cape Town herfra Knysna.

Læs mere

Kruger national park er fantastisk

Vi har været 5 dage i Kruger park, hvor vi har været på diverse udflugter og self drive. At være i Kruger er intet mindre end fantastisk, naturen er helt utrolig flot, og skal du til Sydafrika på et tidspunkt, må du ikke gå glip af Kruger National Park. Vi havde selv booket os ind via nettet og kørte selv meget af tiden i vores lejede bil og sparede rigtig mange penge på den måde.

Læs mere