Loading color scheme

2 dage isla del sol - lake titicaca (3800m)

Efter vores ophold i La Paz tog vi en bus videre til Copacabana, en lille by ved Titicaca søen. Derfra skulle vi med en båd over på øen Isla del sol, som er en lille ø der ligger i Titicaca søen på bolivias side. 
Vi ankom til den sydelige del af øen og der blev vi mødt af en forbandet hård opstignen for at komme op til byen. Så i ca 4000 meters højde blev vi godt forpustet af, at går hele vejen op med vores rygsække på.

Læs mere

Til den gamle by tiwanaku (1000bc) fra la paz

Nu har vi efterhånden været i La Paz nogle dage og i morgen går turen videre til lake titicaca som er verdens højest beliggende sø. Vi har haft nogle super gode dage i La Paz og man må sige at byen er noget for sig selv. La Paz er verden højeste hovedstad i godt 3.500 meter.

Læs mere

3 dage I bus til bolivia

Den sidste dag ved Iguazu falls blev brugt ved Poolen, det var bare super lækkert at nyde det gode vejr inden vi skulle tage en lang rejse i bus for at komme til Bolivia. Første stop var Salta i Argentina hvor vi skulle tilbringe 1 dag, da vi havde kørt om natten og ankom om morgenen. Den næste bus vi skulle køre med var fra Salta som igen skulle køre om natten til den Argentinsk/Bolivianske grænse, den tur gik ok, og var med en nogenlunde bus. Vi ankom til grænsen om morgen og tog en taxa det sidste stykke.

Læs mere