Loading color scheme

17. Korcula og Paklinski Otoci ved Hvar, Kroatien

I dette afsnit sejler vi til Paklinski Otoci ved Hvar, Kroatien og møder danske Thorkild, som har boet på øen i mere end to år, hvor han driver restaurant med sin kone. Det er et af de bedste spisesteder vi har besøgt i Kroatien, og alle som kommer i nærheden af Hvar, har bare at tage hen og besøge Thorkild.

Læs mere

16. Krka National Park og Kornati National Park

I dette afsnir sejler vi ind til Kornati National park og ligger os i den smukkeste bugt vi kan finde. Parken er utrolig snuk på sin egen måde, men også fantastisk stor. Det er godt at vi har dronen med, for vi får nogle fantastiske skud af Kornati National Park oppe fra. Det giver et flot perspektiv.

Læs mere

15. Vi sejler ind i Telascica National Park

I dette afnsit sejler vi ind i Telascica National Park. Det er et utroligt smukt sted og helt fantastisk at besøge fra båd. Stedet er som bygget til sejllads med mange naturlige havne og bugter.

Læs mere
delfiner i kroatien

14. Delfiner for boven og en dykker i vandet

I dette afsnit bruger vi det sidste tid i Zadar på at få skiftet vores stævnrørspakning, samt få fikset vores toilet og ander småting. Det var dejligt endelig at få fikset de sidste ting, og bestemt at vi nu havde to toiliteter. Ikke fordi vi skulle bruge to, men fordi vi ved hvor ofte toiletterne går i stykker når man bor på en båd. Derfor er det rart at have to ;-) delfiner

Læs mere

12. Sejllads til Pula og Unije i Kroatien

I dette afsnit sejler vi til Pula til at starte med. Her bruger vi nogle dage på at få handlet lidt ind, blandt andet til Mias fødselsdagsgave, og så ryger vi lige en tur på vores yndlingsrestaurant, da vi er på far og dattertur. Vi slutter afsnittet af i en smuk bugt på den kroatiske Ø Unije, hvor vi bader og fejrer Mias 6 års fødselsdag.

Læs mere

10. Vi sejler til Kroatien, Umag og sejler videre til Limfjorden i Kroatien

I dette afsnit sejler vi direkte til Kroatien fra Venedig. Det er en stor tur for os, mest af alt fordi vi har glædet os så enorm meget til at sejle til Kroatien. Vi får også en begivenhedrig tur, hvor vi bliver stoppet på vandet, lige på grænsen mellem Italien og Kroatien, af Gardia Di Finanza, hvor de tjekker alle vores papirerer og meget mere til.

Læs mere