Loading color scheme

Surfing huanchaco og chicama beach

Da vi først kom til huanchaco beach, var det aften og mørkt, og vi tænkte mest,,, nøj hvor er her dødt! Vi fandt dog hurtigt ud af at det ikke var højsæson nu, og at det mest var lokale turister som kom hertil i weekenden. Dagen efter stod vi dog op til den smukkeste udsigt, det var dog lidt overskyet, men virkelig flot alligevel.

Læs mere

5 dages amazonas tur I egen lodge

Da vi kom til Lima, fandt vi hurtigt ud af, at det var herfra vi skulle se Amazonas, da man ikke sådan lige kan få et fly til Iquitos andre steder fra, og det var fra Iquitos vi gerne ville se Amazonas. Så derfor blev vores tur hurtig lavet om i forhold til hvad vi havde troet. Vi bestilte vores bilet til Amazonas allerede to dage efter vi var kommet til Lima, og det var ikke helt billigt, 7.500 kr. for os begge i 5 dage, til gengæld ville vi bo 80 km inde i junglen i en Lodge med fuld forplejning og guidede ture. Det var ikke til at stå for, og vi bookede derfor turen med det samme. Det var dog lidt et problem at skaffe de 7.500 lige nu og her, da man kun kan hæve 1500 pr. gang i automaterne, men ved at prøve både mastercard, firmakort osv. lykkedes det at få pengene ud, så vi kunne komme afsted.

Læs mere

Med luksusbus til cusco

Vi er nu ankommet til Cusco som er den by, hvorfra vi skal se Machu Picchu. Vi er desværre stadig syge, hvilket ligger en kraftig dæmper på vores aktiviteter. Så der sker ikke så forfærdelig meget for tiden, andet end jeg får arbejdet en del, og vi får surfet. 

Læs mere

4 dages vandring til machu picchu

I forgårs aftes kom vi hjem fra en 4 dages tur til machu picchu. Det er har været en helt fantastisk tur hvor vi har oplevet rigtig mange forskellige ting. Vi har cyklet ned af et bjerg, vandret i bjerge i peru, og besteget bjerget ved machu picchu. Turen har budt på vabler, vilde oplevelser og brudte grænser.

Læs mere

Colca canyon fra arequipa I peru

Nu har vi været godt 4 dage i Arequipa i peru, og nu går turen til cusco længere oppe i peru, hvorfra vi skal se machu picchu. Vi glæder os rigtig meget til at komme videre, da vi begge har været syge her i arequipa.

Læs mere